Export Mudah Review – PAW USD Dari Poket Mat Salleh !

 

Sekarang ni trend orang menjual secara online memang ramai. Memang x di nafikan kalau kena dengan permintaan, produk tu memang laju je sale masuk. Tapi dengan saingan yang tumbuh macam cendawan lepas hujan terpaksalah bersaing harga. Letak harga paling murah sampai untung ciput je.

Korang jangan terkejut kalau tengok angka sale ribu-ribu mungkin untung bersih dalam ratus-ratus je. Tu belum tolak duit minyak nak ke pejabat pos dan sebagainya lagi…

Actually ade cara untuk tapau untung 50-100%… Aku sendiri dah buat cara ni secara fulltime sejak 2016 lagi!… Dekat 4 tahun lebih jugak la… Cara tak lain x bukan dengan menjual produk-produk korang di Pasaran Antarabangsa, jual dekat Mat Salleh.

Macam-macam produk korang boleh jual, secara part time je pon boleh… Cuma awal-awal tu, korang kenalah belajar dulu cara-cara, petua dan rahsia untuk jual di Pasaran Antarabangsa ni. Then, InsyaAllah boleh tuai hasil macam bro engineer ni…

*Penafian : Result berbeza mengikut tahap usaha masing-masing

Korang jangan terkejut barang-barang dapur yang korang boleh dapat di kedai-kedai runcit sekitar rumah korang macam yang aku share kat bawah ni pon boleh terjual di Pasaran Antarabangsa ni. So, korang bayangkanlah betapa besarnya Pasaran ni untuk korang rebut sorang sikit.

*Penafian : Result berbeza mengikut tahap usaha masing-masing

 

Kepada korang yang berminat nak tahu Pasaran Antarabangsa apa yang di maksudkan aku tu dan bercita-cita untuk menjual di Pasaran ni boleh klik button kat bawah ni…Kat situ ada citer dengan lebih detail mengenai Pasaran Antarabangsa yang aku maksudkan tu.

 

Bila korang klik button di atas korang akan di bawa ke halam seperti di bawah ni. Korang baca dan hadam apa yang di citer kat situ okay…



error: Content is protected !!